Vendégem Volt T.H. Murrey – MurreyMath Webinár

Vendégem Volt T.H. Murrey – MurreyMath Webinár

Tegnap – telt ház előtt – a Földkerekség egyik igazi zseni tradere, Thomas H. Murrey volt a vendégem egy webinár keretében. Az ő alkotása az un. “MurreyMath” trading rendszer, ami valóban fantasztikus és felhasználói számára minden nap bebizonyítja, hogy a Világegyetem törvényeinek hatása alól a tőzsdék sem kivételek. Murrey azon kevés élő traderek egyike, aki valóban egyedi módon hozzájárult az értékpapírpiacok mozgásainak jobb megértéséhez és előrejelzéséhez.

Nem könnyű követni egy géniuszt – aki csukott szemmel beszél a MurreyMath-ről, annyira transzban éli át! A több, mint két és fél órányira sikeredett webinár során keveset szóltam csak közbe – mindezt szándékosan. Előre megbeszéltük a fő vonalat, majd hagytam, hogy előadja, amit szeretne. Privilégiumnak tekintem, ha egy rendkívüli IQ-val rendelkező tradert követhetek élőben és rövid időre betekintést nyerhetek a gondolkodásmódjába, megfigyeléseibe!

We just had a MurreyMath webinar.
MurreyMath webinar.

Fel kell rá készülni, hogy eleinte nem könnyű megérteni (még azoknak sem, akik jól tudnak angolul), aztán ha leesik a tantusz és van fogalmad az Univerzum néhány idevágó törvényéről, akkor egyértelműbbé válik a dolog.

Mint Murrey régi tanítványa, örömmel voltam a webinár házigazdája. Az előadás felvétele nem nyilvános. A legutóbbi TraderBambu Haladó Tanfolyam résztvevői hozzáférhetnek a rekordált anyaghoz az általuk ismert helyen néhány napon belül.

A közeljövőben egy újabb, Világhírű trader lesz a vendégem.

Hogy miért osztom ezt itt meg? Mert elég sokan jeleztétek még a múltban, hogy potenciálisan érdekelne benneteket egy “igazi” MurreyMath kurzuson történő részvétel! Hogy elhozzam-e Murrey-t Magyarországra? 🙂  Semmi sem lehetetlen – megfelelő számú érdeklődő esetén. Ha esetleg megmozgatja a fantáziádat a lehetőség, emailben kérem jelezni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.