VÉGRE!

VÉGRE!

Rövid leszek, mert tradingelek, posztolok élőben a chatroom-ban (itt vannak a tanfolyami résztvevők) és a Facebook oldalon is.

A múlt hét közepén azt posztoltam a chatroomban, hogy szeretnék egy 500 pontos pottyanást látni a Dow-ban. Ezt meg is kaptuk. De ez nem “pánik eladás”! Azt akarom, látni, hogy vér hömpölyögjön a Street-en és a sok bull bedobja a törülközőt (természetesen az ő szempontjukból a legrosszabbkor)!

Május óta mondtam, hogy ki kell szállni a longoknak, mert bármikor összeomolhat a Piac. A sok bullshit, amit mostanában láttunk tipikus – és félelmetesen bárgyú. 

Még a múlt héten is posztoltam, hogy nem értem, hogy a befektetési alapkezelők miért nem adnak el? Nos, azért mert fogalmuk sincs a dolgokról – tapasztalatból tudom, hogy egy tekintélyes részük még chartot sem látott mostanában.

A lényeg, hogy Amerika pontosan egy óra múlva nyit és a Dow futures már lent volt 660 pontot. Volatilis napot várok – mint a “régi szép időkben”. Ez a tradernek való alkalom! Több profitra tehetsz szert egyetlen napon, mint a perma-bull piacon egy fél év alatt.

Vigyázzatok a tradingetekkel – a Piac nagy ívben tesz arra, hogy mi a véleményetek! A “kedvenc szakértő” internetes platformokat ne is olvassátok el! Zéró hasznuk van – húsz percenként változtatták reggel a véleményüket, aztán rájöttek, hogy jobb ha nem mondanak semmit és inkább csak a már megtörtént dolgok bejelentésére hagyatkoznak.

Ne felejtsétek a mantránkat: “Azt Tradingeld, Amit Látsz – Ne, Amit Látni Szeretnél!” Sok sikert!
(Természetesen, jön majd a visszapattanás – de ez még nem téma ebben a pillanatban.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.