Nincsen Meglepetés

Nincsen Meglepetés

Köszönöm a sok emailt és érdeklődést! 🙂

A legutóbbi webinárunkon javasoltam az arany vételét – azóta szépen araszol felfelé és a mai napon nyolc hónapos csúcson áll!

A kőolajra (első lépésként) $25 körüli árat “jósoltam” (kizárólag a chartok alapján – minthogy más nem érdekel). Megközelítette a 27 dollárt mielőtt visszapattant egy kicsit. Még jönni fog lejjebb!

Az újságok ezidág elfelejtették megemlíteni, hogy ma a görög tőzsde értékének több, mint 12%-t veszítette el (e sorok írásáig)! Lásd alul a havi chartot! Alig öt év alatt elillant közel 80%.   WOW!

Kína csendben van – de csak azért, mert a tőzsdéjük egész héten zárva a Holdújév ünnepe miatt.

És egy szösszenet. Több, mint két évtizede csinálom ezt. Láttam, megtapasztaltam sok mindent. Minden trader figyelmét szeretném felhívni két fontos dologra! A jó hír az, hogy a jelenlegi tőzsdei volatilítás minden trader álma. A következő hónapok során nagyon sok profitra tehetsz szert – HA úgy tradingelsz, ahogy azt tanultuk! Tudjátok miről van szó – nem megyünk most bele a részletekbe.

A másik oldala a dolognak, hogy megvagyok róla győződve, hogy a mostani amatőr traderek közel 90%-t ugyanez a Piac le fogja nullázni a következő 12-18 hónap során (de inkább hamarabb). Hogy honnan tudom ezt? Mert már átéltem hasonlót, nem is egyszer. Mindíg ugyanaz történik. 

Majd most fog kiderülni a sok “csoda stratégiáról”, hogy az csak brutális bull piacon működik – és akkor ugyebár, minden működik. Annak pedig már vége. Csak rajtad múlik, hogy életed legkönnyebb pénzét csinálod meg – vagy elúszik a számlád! 

Jó tradingelést!  

(Itt a Greece 20 index havi chartja.)

Greek stock index

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.