MOL Részvény Grafikon

MOL Részvény Grafikon

Melyik? Hangozhat a jogos kérdés! Nos, mindkettő!

Fentebb egy fapados napi chartot láthatunk – nagyjából így mutatja az összes charting szoftver a MOL-t. Csak nézd meg a saját platformodat!

Alul ugyanaz a MOL részvény grafikon (szintén február végétől) , de már az új BambuCharts-on. 

Önkéntelenül adódik a legfontosabb kérdés: szerinted melyik charton könnyebb kereskedni (egyszerű trendvonalak segítségével)? Hol világosabb (előre) a várható belépési pont, a várható cél (target)?

A “kék vonalakat” a szoftver automatikusan teszi fel előre – neked nincs vele gondod. Az ár oda fog menni hozzájuk. 

Egyetlen mondatban összefoglalt stratégia: vedd a kitörést, rajzolj mellé egy trendvonalat, aztán szállj ki a következő kék vonalnál vagy amikor az ár keresztezi a trendvonalat. Nem túl bonyolult, ugye?

Persze, a “trükk” az, hogy nem egy egyszerű trendvonalról van szó, hanem olyasmiről, aminek a paraméterei a Természet törvényein alapulnak. 🙂

Igen, működik részvény, forex, futures stb. charton! Működik “mindennel, ami mozog”.

Egyszerű, elegáns, tiszta. Akárcsak egy Porsche. Ami nem látszik az az, hogy hány év tapasztalata és munkája van benne (akárcsak a Porschéban.) A cél az volt a BambuCharts megalkotásával, hogy a chart maga annyira letisztult legyen, amennyire csak lehetséges (és magától megjelenítsen dolgokat). A tradernek van elég baja saját magával (ugye emlékeztek, hogy két dolog vezényli a piacokat – félelem és kapzsiság). Megpróbáljuk levenni a trader válláról azt a terhet, hogy a hagyományos chartok által mutatott zűrzavarral kelljen megküzdenie. (Klikk a chartra, hogy kinagyítsd!)

Ha tetszik, légyszíves oszd meg a chart alatti ikonok segítségével!

MOL részvény grafikon

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.