Költözünk!

Költözünk!

Szervusztok! Eredetileg egy hosszabb posztot terveztem ide, de végül úgy döntöttem, hogy ez csak egy rövid bejelentés legyen. Tehát a jelenlegi, hagyományos, WordPress alapú blog helyett (amit most is olvasol) a Facebook-ra helyezzük át teljesen a székhelyünket. Mint tudjátok, időm nagy részét megpróbálom élvezni, sokat utazok a Világban, előadok. A tőzsdével kapcsolatos aktivításom java az angol nyelvterületen zajlik (főleg az USA-ban, ahol élek).

A Magyarországon tartott sok tanfolyamnak, webinárnak hála ott is létrejött egy – hadd használjam ezt a kifejezést – “elit csoport”, akik a tanultakat továbbvitték, kialakították a saját stílusukat és azt alkalmazva jelentős sikereket érnek el. Nagyobbik részük álma az volt, hogy külföldre költözzön és onnan tradingeljen. Másik részük maradt Magyarországon, de életstílusuk és lehetőségeik – hála a tőzsdén elért sikereiknek – rendkívül pozitívan megváltoztak. Köszönöm, hogy sikereiteket megosztottátok velem!

Az általam tanított anyagokról, stratégiákról bebizonyosodott, hogy egyformán jól alkalmazhatók mindenféle piaci körülmények közepette. (Lásd a 2007/2008. tőzsdei csúcs “megjóslása” illetve az azt követő nagy pottyanás, majd a mai napig is tartó rally. Vagy talán emlékezhettek az ingatlanos tanfolyamunkra és az azt követő floridai befektetői túrára. Az akkor vásárolt ingatlanok mindegyike réges-régen megduplázódott az értéket tekintve.) “Hamarosan” ismét jelentős változásokat fogunk megtapasztalni. Az erre történő felkészülés már túllép a tőzsdei kereskedés adta lehetőségeken. A dolgok sokkal bonyolultabbá válnak majd és a szituációkat fel kell tudni ismerni, sőt fel kell készülni és megfelelően reagálni.

Az Ensign szoftverre kifejlesztett privát eszközök ragyogóan működnek, csupa jót hallok a használóiktól. Többen is kérték, hogy a licenszet megvásárolhassák “örökre” – ténylegesen, “soha le nem járó” licenszeket bocsátottunk ki! Újabb eszközök jönnek hamarosan (az Ensign-re) és egy másik, főként profik által használt chart platformra is hozzáférhetővé válnak. De most még korai lenne az események elé futni.

A lényeg, hogy új Facebook oldalunkra kívánom helyezni a magyar nyelvű oktatást, bizonyos helyzetekre történő figyelemfelhívást, itt lesznek a jövőbeni tanfolyamok megtartva, ez lesz a helye a webinároknak, cikkeknek, élő adásoknak.

Tehát, ha szeretnél a jövőben értesítést kapni az ingyenes webinárjainkról stb, akkor kérlek, hogy itt iratkozz fel! Mindössze két klikk – kb. három másodpercbe telik! A jövőben (az elavult és egyre kevésbé hatékony hagyományos email helyett) Messenger-en küldjük ki az értesítéseket – amit átlag néhány másodperc alatt meg is fogsz kapni.

Egyáltalán nem célom, hogy nagyszámú követőm legyen ezen a magyar nyelvű FB oldalon. A cél inkább az, hogy a “régiekkel” a kapcsolat megmaradjon egy könnyen elérhető helyen és legyen módja annak, hogy azonnal fel tudjam hívni a figyelmet bizonyos eseményekre, amely titeket is érdekelhet! (De természetesen minden új és komoly érdeklődőt is szívesen látunk.) A Világ nagy változások előtt áll, mindenkit érinteni fognak az események.

Köszönöm és találkozzunk az új Facebook oldalon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.