Ismét BVSN

Ismét BVSN

A múlt héten szép profitot csináltunk vele, gondolom sokan emlékeztek rá! (Új olvasóinkak javaslom, hogy lapozzanak vissza a BVSN chart sorozatért). Azóta mi történt? A nagy pottyanás után a részvény ára néhány nap alatt megduplázódott ($20-ról $45-re), majd  a dupla top betétele után Mr.Pumpáló ismét elkezdett eladni. A második, egy perces charton látszik, hogy ma, nyitás után egyetlen perc alatt kétszázezer részvényt adott el.

Még egy csodálatos példája annak, amit évek óta tanítok, hogy az “elemzők” munkájának nincsen értelme, mert a részvények többségét kizárólag és csakis a chart alapján lehet tradingelni! A nagy játékosok kedvük szerint mozgatják az egyes papírokat. Akkor meg mi értelme van szenvedni az “elemzők előrejelzései” alapján? Nézd meg a chartokat és azt tradingeld, amit látsz! Ennyi!

2 thoughts on “Ismét BVSN

    1. Szia, Sajnos, brokercege valogatja. A nagy jatekosok elviszik a shortolhato reszvenyeket. Egyebkent az IB-nel is lehet kerni, hogy keressenek (“locate”) Neked reszvenyt (a “stock loan department” “to shop the street”). A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a brokered megkeres mas brokereket es kolcsonzi a papirt (egyszeru komputeres muvelet), amiert felszamolnak valamennyi dijat. Ezt kerni kell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.