Hét Lépés Az Álmaid Megvalósításához

Hét Lépés Az Álmaid Megvalósításához

Egyik kedvenc tanítóm a motiváció területén Les Brown.  Honolulu, Hawaii-n megadatott, hogy legalább egy kis időt kettesben beszélgessünk. Egy fantasztikus személy, aki nagyon mélyről küzdötte fel magát a csúcsra. Minden szavát spongyaként szívom magamba. Fiatalabb korában a poklok poklát megjárta és egész későn kezdte megvalósítani álmát – ami nem volt más mint, hogy másokat motiváljon. Azóta Világszerte ismerik és ünnepelt előadó. $30,000 – $125,000 a díjazása óránként! Javaslom, hogy olvass el, hallgass meg bármilyen anyagot, videót, ami tőle származik! 

Mellékelve egy rövidke videója, ami a lényeget jó összefoglalja:  7 LÉPÉS AZ ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

  • A Milliomos Mindset (értsd: Olyan legyen a gondolkodásmódod, mintha máris bőségben élnél). Arra tanítsd az elmédet, hogy másként gondolkozzon!
  • Használd Ki Az Információban Rejlő Erőt!  (Képezd magad folyamatosan!)
  • Építsd Fel A Hálózatod! (értsd: Szabadulj meg azoktól, akik a környezetedben visszahúznak és azok társaságát keresd, akik hasonló célokért küzdenek!)
  • Eltökéltség – Mennyire Vagy Éhes? (Mit vagy hajlandó megtenni a siker érdekében, álmaid megvalósításáért?)
  • Energia. Energia. Energia. (Van elég energiád? Nem fecsérled el érdemtelen dolgokra és érdemtelen személyekre? Folyamatosan beleteszed az energiád/erőfeszítésed azokba a folyamatokba, amelyek elvisznek a céljaidhoz?)
  • Time Management. (Hogyan osztod be az idődet? Minél kevesebbet pazarolj azokra, amelyek nem hogy nem segítenek, de még hátra is húznak! Az idő kincs – a saját előrehaladásodra kell a legtöbb idődet töltened!)
  • Találd Meg Azt A Tervet, Amely Sikerhez Vezethet! (A jövő heti tanfolyamon ebben is tudunk segíteni.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.