Három Óra Alatt!

Három Óra Alatt!

Természetesen, magamnak is rendszeresen teszem fel a videókat, amikor csak időm megengedi. (Az ún. “ingyenes videó stratégiáról” beszélek.) A végső cél nyilvánvalóan az, hogy minél többen lássák a videót és reagáljanak a benne elhangzott információra. Erre akkor van a legnagyobb esély, ha videónk a böngészők első oldalára kerül. Hogy ez sikerül-e illetve milyen gyorsan az számos összetevőtől függ. 

Okos tervezéssel megnőnek az esélyeink. A mellékelt screenshot-ból nem sok minden látszik, amiért elnézést kérek. (De nem akartam, hogy “fél Magyarország” nekiálljon keresni ezt a frissen feltett videót. Egyébként sem lenne sok értelme.) A böngészőt átváltottam magyar nyelvre, hogy érthetőbb legyen, mit is akarok mondani. (Maga a videó nem magyar nyelvű.)

A Google kereső “Videók” részében (erre a bizonyos kulcsszóra) 27400 videó jön elő – ennyit talál a Google miután beírtuk, hogy mit keresünk. Az általam feltett új videónak alig három órára volt szüksége ahhoz, hogy a 27400-as listán a második helyre kerüljön. Az első helyen levő konkurenciát 2014. jan. 20-n töltötték fel. A mögöttünk levők is legalább egy-két éve fent vannak. Sőt, a hatodik helyezett videó 2011. áprilisa óta létezik!

 

Ahogy említettem, nincsen garancia arra, hogy videónk a böngésző első oldalára kerüljön – de a tények és a tapasztalatok azt mutatják, hogy az esélyeket a magunk oldalára tudjuk állítani! 🙂 

A szeptember 3-4.-i tanfolyamon részleteiben megismerkedünk a stratégiával és élőben fogom demonstrálni a teljes folyamatot!

3 ora alatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.