Gyógyító Tanfolyam?

Gyógyító Tanfolyam?

Meglepően jó visszhangja volt a február 9-i Blog bejegyzésemnek (“A Gyógyító Trader…“). Legalább két tucat emailben kérdeztétek, hogy volna-e kedvem egy tanfolyam keretében megismertetni az érdeklődőkkel az általam alkalmazott gyógyító módszereket?  Nos, nyilvánvalóan nagy megtiszteltetésnek tartom mindenki részéről a megkeresést és természetesen hajlok a tapasztalatok átadására. Ez persze nem hasonlítható egy tőzsdei tanfolyamhoz, talán annyiban igen, hogy ez egy “kezdő” tanfolyam lenne. A haladó szint elérése pedig nem váltható meg pusztán a részvételi díj befizetésével.  Kérlek Benneteket, akiket ez a téma potenciálisan érdekel, hogy jelezzétek egy rövid emailben (quantumrider@gmail.com).

Európában és az amerikai kontinensen is számos “nagyágyú” gyógyító tanítványa voltam (vagyok) és jónéhány megközelítést/módszert (modalities) sajátítottam el. Ezeknek egy keveréke az, amit én magam alkalmazok. Úgy gondolom, hogy ezt szeretném átadni. Még korai a részletekről beszélni, de nyilván szeretnétek tudni, hogy a tanítottak (ha létrejön a tanfolyam) elsajátításával milyen célokat érhettek el? Álmom az, hogy minden családban legyen egy “gyógyító”, aki adott esetben segíteni tud (bizonyos esetekben a hagyományos orvosi kezelések mellett, más esetekben önállóan). Gyermekkorában mindenki birtokában van egy alapfokú gyógyító képességnek, de az idő haladtával ez erősen háttérbe szorul. Ezt szeretnénk a tanfolyam keretében újból életre kelteni.

Tapasztalataim szerint az általam oktatandó módszerrel (hangsúlyozom, hogy un. “kezdő” szintről beszélünk)  jelentős javulás érhető el például scoliosis (gerinferdülés) kezelésében. Krónikus fejfájás, rheumatoid arthritis (bocsánat, de ezt tényleg nem tudom magyarul, talán izületi gyulladás?), stressz, sportsérülések, depresszió, sclerosis multiplex, asztma (csak néhány példát említettem, amelyeket sikerrel kezeltem “kezdő koromban”)  látványos eredményeket produkálnak.  Más esetekben akár  váratlan siker is jöhet. Egyik kedvenc “sztorim”, amikor egy 45 év körüli csípőficamos hölgy látogatott meg és kért segítséget a migrénjére.  Alig 15 percet feküdt a masszázsasztalon, amikor nagyon rándult a teste. Intuícióm azt mondta, hogy “végeztünk”. Magam is meglepődtem, hogyan honnan ez  a nagy bátorság – ugyanis megkértem, hogy álljon fel, mert készen vagyunk! Ő leszállt és riadtan rám nézett – “Mit csinált maga velem?” kérdezte már nevetve-sírva. Akkor vettem csak észre, hogy furcsán állt rajta a nadrág, az egyik szára jelentősen lelógott a földre. Kellett néhány másodperc, hogy megértsem: a lábhosszak közötti 2,5 cm különbség kiegyenlítődött. Egyszerűen visszaállt a harmónia az adott testrészen.  Néhány nap múlva hívott telefonon és viccesen “felelősségre vont”.  “Képzelheti, ki kell cserélnem majdnem az egész ruhatáramat, mert minden nadrágom szára lóg rajtam  – és életemben először vásárolhatok a konfekció boltokban, nem szükséges a szabóhoz mennem!”  Hát az ilyen történetekért érdemes ezt megpróbálni és a magunk szerény módján segíteni.

Tehát ha valakit ez potenciálisan érdekel, kérem jelezzétek!

 

2 thoughts on “Gyógyító Tanfolyam?

 1. Magam sokat szoktam gondolkodni azon, hogy mi az élet igazi célja.

  Anyagi függetlenségről először egy többszintű-marketinges cégnél tanulva hallottam, ebbe a témába rengeteg gigabájtnyi anyaggal beleástam magam, voltam ingatlan- és tőzsdetanfolyamokon, hamar megtaláltam a legkiválóbbakat (ez Tőzsdében Traderbambu).

  Sokat meditáltam rajta, milyen életet szeretnék, így az élet elején.

  Spirituális tanulmányaimban is rendkívül mélyre jutottam, az átlagtól messze tovább, és aztán jött a két létcél egyesítésének nehézsége súlyos következményekkel.

  Amire rájöttem, hogy amikor meghalunk, az fog számítani, hogy hány embernek segítettünk közvetlenül (nem virtuálisan, ahogyan az “hatékonyabb”, tér-idő függetlenebb és még kényelmesebb is), hanem közvetlenül: szenvedőkön, megtépázottakon, magányosokon, haldoklókon.

  Ebben rejlik ugyanis az élet igaz mélysége, amikor az önérdekről (alsó három testi energiakerék) eljutunk a szolgálatig (felső csakrák). Persze a pénzszegényeken is úgy lehet a legjobban segíteni, hogy magam nem növelem a számukat.

  Michael Newton Lelkünk útja többezer pszichológiai regresszióiból íródott könyvből, amit minden Jose Silva módszer tanfolyamon évekig reklámoztak, tudjuk, hogy teljesen érdektelen lesz a testhalál-testelme utáni létben minden amit tettünk, kivéve a szereteten alapuló közvetlen tetteket, a személyiség-, lélek-, és tudatfejlődést.

  Ezért nagyon örülök, hogy Gyula “színt vallott” (ha ezzel megsértek valakit, bocsánatot kérek), mert tényleg a szolgálat a végső. Az élet kezdettől fogva szolgál minket, a legmagányosabb/legrosszabb pillanatokban is.

  És a végső cél úgy szolgálni, hogy tudom, akit szolgálok, valójában az én egy másik megtestesülésem.

  Az ajándék “átvételének” pillanatában nincs adó és kapó, csak a létezés örömének megosztott élménye.

 2. Köszönöm hozzászólásod. A folyamatosan érkező emailekből ítélve jónéhány érdeklődő olvasta a fenti cikket. Sokat lehetne beszélni (és fogunk is) az Általad említettekről. Ha már felhoztad: voltam Michael Newton egyik tanítványánál – “nem semmi” élményben volt részem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.