Ezt Látva Milyen Kifogásod Lehet Még?

Ezt Látva Milyen Kifogásod Lehet Még?

Az embert nem lehet legyőzni! Az ember bármit meg tud csinálni és el tud érni! Nincsen lehetetlen – max. nem tettél érte eleget. Vannak, akik elhatározzák, hogy mit szeretnének elérni és azt követően – mindenféle mondvacsinált okokból – nem tesznek semmit sem érte. Vagy még rosszabb: van akiknek álmaik, vágyaik, céljaik sincsenek. És persze vannak, akiknél az elhatározást tettek követik. Tudják, hogy valószínűleg nem lesz egyszerű, nem lesz könnyű! De azzal is tisztában vannak, hogy sokszor a cél csak másodlagos. Tudniillik a célhoz vezető út az, ahol tanulunk és formáljuk magunkat. Elvégre ezért születtünk meg!

A mellékelt (szándékosan nagyon rövid) videó megtekintése után van bármi kifogásod is? Van akármi is, ami visszatarthat anélkül, hogy elszégyelnéd magad? Eszedbe jutnak olyan gondolatok, hogy “Igen, én sokkal több vagyok, mint a körülményeim sejtetni engedik!”, vagy “Nem nyavalyognom kellene, hanem megragadni minden alkalmat!”.

Ezek a férfiak nagy ívben tesznek a “körülményekre”, a “lehetőségekre”, a “teljesítőképesség határára”! Azért, mert mindezt Te határozod meg egyedül!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.