“Ez Nálunk Nem Fordulhat Elő!” Tényleg?

“Ez Nálunk Nem Fordulhat Elő!” Tényleg?

Mintegy öt évvel ezelőtt írtam először az aggályaimról, miszerint az arany, mint olyan, túlzottan vonzó lehet és ki van téve a hamisításnak. Sőt! Véleményem szerint olyan mennyiségű kamu arany áramolhat be a piacokra az elkövetkezendő évek során, amely alapjaiban megrengetheti a a Világ pénzügyi rendszerét.  Itt a link az első cikkemhez.

Aztán egy évvel később robbant nemzetközileg is a bomba. Itt a reagálásom a második cikkemben.

Nem sokkal később már New York legszofisztikáltabb részén, a Világ pénzügyi központjában, Manhattan-ban is felbukkant a kamu arany. És azóta, köszöni szépen, terjed a Világon.

Néhány olvasónktól kaptam is hideget-meleget annak idején! Mert, hogy szerintük “ez Magyarországon nem fordulhat elő” (azt elfelejtették megírni, hogy vajon miért nem?), továbbá  “mekkora nonszensz lenne a cikkben javasolt módszer, tudniillik az arany érme, lapka megfúrása a valódiság megállapítására”.  Tudniillik ez volt a javaslatom mindenki számára, aki lapka (vagy nagyobb méretű) aranyat vesz!

Még, hogy nonszensz? Akkor javaslom elolvasni ezt a cikket, amely beszámol az első magyarországi aranybotrányról. A tények azt bizonyítják, hogy igen, “nálunk is előfordulhat“! Sőt, ugyebár ha megfúrták volna a lapkákat/tömböket…….    Ehelyett marad a harminc milliárd forintnyi veszteség.

Véleményem szerint ez csupán a kezdet. 

Itt olvasható a cikk.

Ha tetszett, kérlek oszd meg, SHARE, hogy mások figyelmét is felhívjuk erre a tendenciára!

 

One thought on ““Ez Nálunk Nem Fordulhat Elő!” Tényleg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.