DAX Kereskedés

DAX Kereskedés

Csak percekkel ezelőtt történt. A DAX “beszakadt”. A BambuCharts jelezte a várható “action”-t (sőt, nem csak ez, hanem a hosszabb time frame-ű chart is). Tökéletesen felálltak a csillagok.

Aztán a pottyanás nem akart abbamaradni. Itt a pyratool-t használom, hogy benntartson a trade-ben. Csaknem egy egész oktávot esett az ár. Murrey szerint 7/8 mozgás után 93% a valószínűsége a visszafordulásnak. Itt ez történt most.

Ennél jobb DAX kereskedés létezik egyáltalán? Mármint trading lehetőség. A lefelé tartó csatorna benntartott és végül, amikor az ár elindult felfelé és kilépett a csatornából (keresztezte a piros vonalat), ott volt a kiszálló. Ez bizony mintegy 3125 euro netto profit – egyetlen futures-t kereskedve. Ha a DAX cfd-t el tudtad kapni – az is szépen kellett, hogy hozzon a konyhára!

Sok hasonló szituációba fut bele a trader úgy általában? Nem! De csak akkor nyerhetsz, ha “bent” vagy – “nélküled” nem fog menni. (Én azért nem nyerek a lottón, mert nem lottózok.) 

Még több, jelentős volatilításra számítok a napokban az indexeknél! Érdemes odafigyelni! A chart alját a tanfolyami résztvevők érdekeit figyelemve véve kitöröltem. (Legalul még floridai időt mutat a chartom.)

 

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.