Bambu Karácsony

Bambu Karácsony

Bambu Karácsony – Így hívtuk azt a napot – még abból az időszakból, amikor a Lurdy Házban tartottuk rendszeresen az összejöveteleinket. A karácsony előtti utolsó alkalommal befolyt részvételi díjakat én magam is megtoldottam és a teljes összeget a rászorulók megsegítésére ajánlottuk fel. (Ez több százezer forintot jelentett. Az utolsó összeg, amire emlékszem közel négyszázezer forint volt.) A gyermekek a szívem csücske – hiszen ők nem tehetnek arról, hogy kevésbé szerencsés körülmények közé születtek – nekik szántuk az ajándékokat.

Számomra is izgalmat jelentett a sok játék beszerzése (volt, amikor többször is fordulni kellett az autóval) és személyes átadása. A boldog, hálás, csillogó kicsi szempárok pedig melegséggel töltötték el a szívemet.

Külön öröm, hogy még mindíg rendszeresen kapok emaileket Tőletek “Gyula, az idén hova küldjük az adományokat?” Az idei válaszom az, hogy mindenki a saját környezetében lepjen meg egy váratlan ajándékkal valakit (akit személyesen nem ismersz)! Önzetlenül adni a legcsodálatosabb cselekedetek egyike – ráadásul rávezet arra, hogy elhidd – akkor fogod az Élettől a legtöbbet kapni, amikor magad is a legtöbbet adod. De Nálad van az első lépés!

A jövő hétfőn, december 21-n este még tartunk egy rendkívüli webinárt. A meghívó linket a hét második felében küldöm ki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.