Az Utolsó Fotó – Ismét Új Csúcs

Az Utolsó Fotó – Ismét Új Csúcs

Két héttel ezelőtt azt ígértem a webináron, hogy egészen a tanfolyamig követjük a “videónk” alakulását illetve azt, hogy mennyi profitot hoz a konyhára.

Ismét eltelt egy hét. Magyar idő szerint augusztus 31-n, reggel 9-kor (USA Nyugati Part éjfélkor) telt le a fizetési periódus. “Videónk” az utolsó hét nap során $864,96 nettó profitot termelt. Az utóbbi négy hét nyeresége $2722,94, beszorozva a szokásos 275 forinttal árfolyammal az mintegy 748808 forint! 28 nap alatt. 

(Csak mint érdekesség: rövid idővel a határidő lejárta utan befutott két vásárlás – hacsak néhány perccel korábban jönnek, akkor átugrottuk volna a $900-t. De hát igazából teljesen mindegy – ennyivel jobban indul a következő hét! Alig két óra alatt máris $107-el startolunk.)

Ez az utolsó alkalom, hogy a “videónkkal” kapcsolatos számokat itt megmutatom. Idáig mindenféle segítség nélkül csak “sodródott” a YouTube videótengerében. Eljött az ideje, hogy ténylegesen elkezdjen komolyabb profitokat termelni.

Az amatőrök elsöprő többsége is ezt csinálja – feltesz egy videót (ez esetben) a YouTube-ra vagy éppen Facebook-ra egy fotót. Alá helyezi az affiliate linkjét és várja a csodát! Várja, hogy minél többen lássák a videóját/fotóját, hátha valakinek megtetszik a tartalma és hátha ráklikkel a linkjére, aztán esetleg vásárol is! Mégegyszer: ezt csinálja a többség. És ez az egyik legrosszabb módszer! (Itt is igaz, hogy ha azt csinálod, amit a többség, akkor annyi profitra fogsz szert tenni, amire a többség – ami nem sok!) A most szombat-vasárnapi tanfolyamon megtanuljuk, hogy miképpen kell ezt helyesen csinálni. 🙂

Még valami #1! Elnézést, de csak a tanfolyammal kapcsolatos emailekre tudok válaszolni! Több, mint 350 dia készült el eddig a tanfolyami anyagból – és még nem vagyok kész!

Még valami #2! A videónk nézettsége ebben a pillanatban 444433! Lásd a screenshot-ot alul!

internet marketing tanfolyam

 

55

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.