Alternatív Lehetőségek Tanfolyam

Alternatív Lehetőségek Tanfolyam

Bő egy hét múlva, november 14-n, szombaton kerül megrendezésre a sokak által várt második Alternatív Lehetőségek Tanfolyam. 

Az első történetét is sokan ismerik közületek. Az előzmény egy (öt perc híján) 5 óra hosszát tartó webinár volt. (Nem sokan szoktak öt órás webinárokat tartani – de ha a téma csodálatos és jelentős érdeklődésre tart számot, akkor nálam nincs megállás!). Ezt követte egy kétnapos tanfolyam hasonló címmel. 

Rengeteg pozitív visszajelzés született ezzel kapcsolatban. Még arra is felkértek, hogy egy (később sikeres) könyvbe írjak meg egy részt. Erről kaptam az alábbi visszajelzést is:

21

 

88

 

A mostani tanfolyam anyagával kapcsolatosan szeretném kérni a segítségeteket! Annyit megígérek előre, hogy tömény lesz és gyakorlatias!

De! És ez a nagy “de”. Egyéb elfoglaltságom miatt most csupán egyetlen napos lesz a tanfolyam. (A folytatás, igény esetén elképzelhető egy szűk csoport tagjai számára.) A kész anyag, amit prezentálhatnék akár három napot is kitöltene. Ezúton kérem a segítségeteket (azokét, akik jönnek). Ha a jelen cikk alján található mellékelt fotóra kattintotok, egy kérdőívhez lesztek átirányítva. Kérem, hogy az érdeklődés erőssége szerint jelöljétek meg a Titeket is érdeklő témákat! 

Néhány esetben hangsúlyozottan és a félreértés elkerülése miatt használom a “legálisan” szót. De – természetesen – kivétel nélkül és kizárólag legálisan elérhető és alkalmazható megoldásokról lesz szó. 

Jelentős tartalommal jelentkezik majd a “Ha van komputered…..” témakör. Megtanuljuk, hogy miképpen adjunk el bármit az interneten. (A téma úgy jött elő, hogy sokan szeretnének otthonról dolgozni – akár Magyarországról vagy éppen külföldre költözni és emódon biztosítani a bevételt). Az alapvető fontosságú! Lehet, hogy most nem érzel rá – de ha megmutatom, hogy milyen egyszerű a technikai része, akkor nagyon könnyen megváltozhat a véleményed!

Ha van terméked (saját vagy más valaki terméke, fizikai vagy digitális termék) az jó, de nem lényeges! Ha nincs semmilyen terméked ebben a pillanatban, akkor megtanítalak egy saját, digitális (tehát az interneten letölthető) termék megkreálására. Fiatal vagy, idős vagy – teljesen mindegy. Nem szükséges magas iskolai végzettség, nem szükséges internetes eladási tapasztalat. Ami szükséges: tenniakarás! Sokak szemében ez egy bonyolult dolognak tűnik. Pedig nem az. 

Élőben felállítunk egy komplett “funnelt” (gyakorlatilag: eladási rendszert) egy olyan amerikai szoftverrel, ami rendkívül népszerű lett egyetlen év alatt. A hallgatóság soraiból egy önként jelentkező ötlete alapján megkreáljuk azt. (Ha jössz a tanfolyamra máris gondolkozhatsz ezen!) A tanfolyami látogatók mindegyikének segítek ötletet adni. Kivétel nélkül mindenki úgy megy haza, hogy másnap (vagy még aznap este) ezen tud dolgozni!

A “digitális” szó ne riasszon el senkit – csupán annyit jelent, hogy egy terméket (pl. pdf file, video, stb.) feltöltünk az internetre. A vevők – miután fizettek – onnan letöltik maguknak a terméket. 

Véleményem szerint ez a jövő (sőt, a jelen) legnagyobb biznisze. Ismerőseim között van többdiplomás doktor, aki már régen otthagyta a hivatását és csak abból él, hogy tapasztalatait rövid “könyvekbe” szedi és árulja az interneten.

Csak néhány további konkrét, hétköznapi példa:

23 éves hölgy írt egy 30 oldalas anyagot a babysittelési tapasztalatairól. Népszerű téma!

Volt sportoló, aki saját sportágának trükkjeit, csínját-bínját szedte össze a tapasztalatai alapján egy videó sorozatba (néhány perces videók).

Háziasszony ismerősöm, három kicsi gyermeket nevelő fiatal anyuka körlevelet ír. Néhány száz előfizetője van (havi $9.95). Mi a fő témaköre? Már valószínűleg ki is találtad: az előfizetőivel megosztja, hogy otthonról, három gyerek mellett miképpen lehet több jövedelmere szert tenni mint, amit a férje haza hoz főállásban!

Másik fiatal férfi ismerősöm bartenderként dolgozik és egy anyagot állított össze az általa ismert legnépszerűbb koktélok receptjeiből és a bartender munka néhány fogásáról. 

Nagyon fiatal hölgy ismerősöm egy külföldi hotelben kapott munkát. Ja! Koránál fogva nem lehet sok élettapasztalata. De az nem is baj! Egy rövid anyag keretében leírja, hogy miképpen kapta meg az állást, tanácsokat ad az országgal kapcsolatosan, hol érdemes lakást bérelni, kaját venni, címek, fotók, néhány városi és tengerparti videó, stb. A 47 dolláros árat sokan hajlandók megfizetni, akik első kézből kívánnak friss és megbízható információhoz jutni. 

Van ismerősöm, aki rendszeresen fizetős webinárokat tart (pszichológus). “Csak beszél, csak beszél.” 🙂 

És természetesen, eme sorok írója is az utazók közé tartozik. 🙂 Hála a Gondviselőnek nagyjából akkor és odamegyek a Világban, amikor és ahova csak akarok.

Természetesen, mindenki más. Van, akit nem zavar ha az okostelefonjával csinál néhány rövid videót. Van aki nem szereti a videózást és inkább ír egy rövid anyagot, leírja tapasztalatait. És van, aki – ahogy említettem az utolsó példámban – webinárokat tart. Ezek mind digitális termékek – nem kell kinyomtatni semmit, nem kell postázni semmit. Az hab a tortán, hogy alvás közben is jöhetnek a megrendelések!

És persze vannak, akik a fizikai termékek forgalmazását preferálják. Már többször is elmondtam a “madzagból készült karkötők” esetét (eleinte helyi turistáknak árulták, naponta néhány darabot – aztán változott a helyzet és most már 25 ezret szállítanak minden héten). 

 A tanfolyam résztvevői között nem lesz olyan, aki ne tudna egy ilyen “eladási csatornát” felállítani. Hangsúlyozottan javaslom, hogy aki akarja, hozza magával a laptopját (saját internettel, mert a helyi wifi nem biztos!) és a helyszínen, engem követve, élőben felállíthatja az eladási csatornáját!  Otthon már csak tartalommal kell megtölteni (ebben is fogok segíteni). Még valami: nincs szükség drága webshopra!!!!

Már kizárólag ezért a részért megéri eljönni a tanfolyamra!  

Ja, és a végére: ez NEM motivációs tanfolyam lesz! Csak azokat várjuk, akik érdeklődnek a felsorolt témák iránt és “terveik vannak”. Vagy egyszerűn gatyába akarja rázni az anyagiakat.

Természetesen, a résztvevők megkapják a tanfolyam video felvételét!  

Ma érkezett kérdés: mennyire nehéz létrehozni az “eladási csatornát”? Válasz: ha egy emailt meg tudsz írni, akkor ezt is fel tudod állítani. Főleg, hogy a helyszínen nem csak megmutatom, hanem ténylegesen fel is állítjuk – Te pedig ugyanott követhetsz!

(Akinek esetleg nem világos: nem árulok semmit a tanfolyamon. Tudást adok át, azok számára, akik tenni akarnak magukért és a családjukért. Vagy csupán mert érdekli őket.)

A tanfolyam részvételi díja 160 euró (előre lehet fizetni PayPal-n keresztül az alábbi email címre:  traderbambu @ mac . com (a kihagyások nélkül.) Ahogy jeleztem korábban, ha olyan érdeklődőt hozol magaddal, aki még nem szerepel a levelező listánkon, akkor a te részvételi díjadat 30 euroval csökkentjük. (magyarán, ha öt résztvevőt hozol, akkor Te gyakorlatilag ingyenesen jöhetsz.)

90

 

Itt a link, amire klikkelve eljutsz a kérdőívhez.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.