“Add El A Házat, Az Autót És a Gyerekeket!”

“Add El A Házat, Az Autót És a Gyerekeket!”

Tudjátok, hogy mi  a véleményem az amerikai tőzsdék jelenlegi helyzetéről. A legutóbbi tanfolyamon is kifejtettem részletesen.

A “jóslataim” úgy nagyjából be szoktak jönni. Továbbra is hangsúlyozom: a Világ történetének egyik legnehezebb időszaka következik (pénzügyi szemszögből). Milliók fogják elveszíteni a “biztos állásukat” és megélhetésüket. A bizniszek nagy része tönkre fog menni.

Véleményem szerint egyetlen lehetőség marad – ne felejtsük el, hogy a 21. században élünk – az átlag polgár számára, hogy a családja és saját megélhetését biztosítsa. (A hangsúly az “átlag polgár” kifejezésen van.) Mégpedig az online marketing.

Mindegy, hogy mit árulsz, de az interneten keresztül meg fogod tudni találni a potenciális vevőidet. Ez lehet termék, lehet szolgáltatás, lehet a tapasztalataid leírása (pl. “Hogyan jutottam el X országból Y-ba és telepedtem le. Mik a feltételek? Milyen hibákat kerülj el? Mit hogyan csinálj?” stb. Szerinted adott esetben lesz igény ilyen információra első kézből?)

De nem kell ehhez a legrosszabbnak megtörténnie. Szándékosan nem adok meg adatokat, de járj utána: van fogalmad róla, hogy az országban, ahol élsz hány ember tartott el egy nyugdíjast mondjuk 30 évvel ezelőtt és hánynak kell eltartania őket 5 év múlva? Fizikailag egyáltalán lehetséges lesz? Mi a szándékod: odaadni a jövedelmed egyre nagyobb részét (tudván, hogy Te már nem fogsz kapni nyugdíjat, mert nem lesz miből, hogy kifizessenek) vagy inkább kézbe akarod venni a saját és szeretteid sorsát? Erről fog szólni a szeptember 3-4.-i tanfolyamunk.

Ha azt hiszed, hogy túlzok, akkor javaslom, hogy olvasd az általában konzervatív és optimista amerikai médiát.

A mérvadó marketwatch.com egyik cikkében ma ez áll:   ‘Ahogy a cégek jelentik az eredményeiket, az egy medve piacot jelez előre: “Add el a házat, add el az autót és add el a gyerekeket” időszak jöhet.’

Hangsúlyozom, hogy egyre több hasonló jellegű cikk jelenik meg az utóbbi időben. Apránként készítik fel a tömegeket. Ennek az eljövetelére hívtam már fel jó ideje a figyelmet!

Hogyan védekezhetsz? Megfelelő tőzsdézési tudással, jó befektetésekkel (ha tudod, hogy mi következik és mit kell csinálni hasonló helyzetekben) vagy (az “átlag polgár” számára) az online marketinggel.

Kérlek oszd meg, ha úgy érzed, hogy mást is érdekelhet a téma!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.