A Lehető Legegyszerűbb Módja a Pénzcsinálásnak

A Lehető Legegyszerűbb Módja a Pénzcsinálásnak

A fenti szöveg fordítása: “Sok ember szeretne sikeres lenni, de csak kevés ember akar dolgozni is érte.”

Minden különösebb beharangozás nélkül idemásolom azt a rövid posztot, amit a Facebook-os (internet marketinggel foglalkozó) csoportomban posztoltam néhány nappal ezelőtt.

“Augusztus legvegen tartok egy tanfolyamot Magyarorszagon, aminek talan valami olyasmi cimet is adhatnank, hogy “Internet Marketing – Egyszeruen, Hokusz-Pokusz Nelkul”.   🙂

BARKI (mas szoval: AKARKI) kepes ugyanezt megcsinalni (sot, sokkal jobban, mert nekem nem sok idom van egyeb okoknal fogva) es felfuttatni nehany honap alatt havi otszamjegyu (dollarban) netto profitra.

Mellekelve egy screenshot. Van tobb is, de a tanfolyamra csinalom ezeket. Nos, elkezdtem arulni egy termeket, mint affiliate (tehat viszontelado) – megegyszer: ez mar felkeszules a tanfolyamra. A dolog szepsege, hogy a termek tartalmabol (videok es pdf file) egyetlen szot sem ertek – olyan nyelven van, amit nem beszelek! Csinaltam egy rovidke videot rola (amit igazabol a szerzo adott) es feltettem a YouTube-ra – es persze itt volt egy trukk, amit alkalmaztam (olyantol tanultam, aki milliokat csinal evente, dollarban ugyanezzel a modszerrel). Nem az USA-t celoztam meg, nem a szokasos “gazdag” orszagokat, sot nem celoztam meg igazabol senkit sem, mert nem ismerem a nyelvet.


Majd el is feledkeztem rola. Aztan nyilvanvaloan hirtelen a video elkezdett felfele kapaszkodni a YouTube-on (ez volt a cel) es voltak vasarlasok. Ma delutan jutott eszembe, hogy megnezzem mi a helyzet. Mellekelve az eredmenyek: nem milliok – de nem rossz eredmeny ez 3 het alatt – ugy, hogy igazabol nem is tudod, hogy mit forgalmazol! 🙂 Ugyanennyi erovel lehetne ennek a 100-szorosa is. Minthogy mintegy 20 percet oltem az egeszbe. Hat ha meg futtattam volna nemi Facebook reklamot is! De hat reklam nelkul volt, egyetlen fillert sem koltottem ra. Es senki nem akadalyoz meg abban, hogy akar szaz ilyen termeked fent legyen egyidejuleg es esetleg egy kis (ingyenes) marketingot is csinalj hozza!
Na, ez csak egyetlen es valoban csoppnyi temakor, amit majd atveszunk a tanfolyamon.”

1

 

Par nappal kesobb – itt a frissites! Es ez meg mindig az ut legeleje, a vadonat uj video csak 1-2 honap mulva fog igazan momentumot nyerni es dominalni fogja sajat piaci szegmenset.

82

 

———————————————————————————–

Ennyi lett volna a “nagy beharangozás”.  A lényeg, hogy mindez egy teszt (ez rossz kifejezés, talán inkább “bemutató”) , amelynek a célja demonstrálni, hogy ha bizonyos stratégiákat követsz fegyelmezetten (amelyet mindenki meg tud tanulni, ha képes írni és olvasni), akkor igenis lehet profitokra szert tenni az internet marketing világában. Nem kifogás az, hogy “nem ismerem az idegen nyelvet”, nem kifogás, hogy “nincsen rá időm”, nem kifogás, hogy “nincsen mit árulni, nincsen termékem”, nem kifogás, hogy “nincsenek marketinges képességeim”, nem kifogás, hogy “nincs pénzem reklámra”. Úgy egyáltalán, zéró kifogása lehet annak, aki motivált, hogy változtasson az életén és hajlandó tenni is érte.

A tanfolyam célja, hogy az alapokra fókuszáljon. Mit áruljunk/forgalmazzunk és hogyan? A létező legkevesebb befektetéssel vagy akár zéró költséggel is (mint a fenti konkrét, élő példa is bizonyítja). És azonnal lehessen kezdeni – nem majd, hanem a tanfolyamot követő napon (vagy még aznap este!) 

A hivatalos bejelentés néhány nap múlva várható (úgy néz ki, hogy a férőhelyek mintegy 10%-ra máris van igény – már a bejelentés előtt!)

UI: A félreértések elkerülése végett:  nem egyetlen cég termékeit áruljuk (nem a legújabb csoda-dzsúszokat vagy táplálék kiegészítőket, netán a Bitcoin-t kiütni készülő legújabb digitális fizetőeszközöket, stb.). Senkinek a termékét nem fogom ajánlani! Nem csatlakozol egyetlen céghez sem, nem MLM. Nem erről van szó. Módszereket tanulunk, majd azt, hogy miképpen találjunk terméket (fizikai terméket vagy digitális/letölthető ternéket, mint itt fent az én esetemben is). Aztán megtanuljuk, hogy miképpen lehet ingyenesen nagy “csinnadrattát kreálni” (magyarán reklámot – ha akarod) a termék körül, hogy azonnal megugorjon a forgalom (ingyenesen). Vagy csak “nyugisan” – a megfelelő trükkös módszerrel felteszed a YouTube-ra és hagyod “sodródni” (lásd mint fent). Vagy mindezek kombinációja.

Csak rajtad múlik. A fenti stratégia azok számára előnyös, akiknek nagyjából zéró pénze van új bizniszt kezdeni, viszont hajlandók napi egy órát (sokat mondtam!) beletenni, tanulni és megmozdítani a fenekét!

Vagy azok számára, akik már OK anyagilag, de nem bánnák ha diverzifikálnának és szimpatizálnak az ötlettel, hogy minden reggel az első dolog az legyen, hogy megnézzék az emailjüket, hány eladás történt, amíg aludtak.

One thought on “A Lehető Legegyszerűbb Módja a Pénzcsinálásnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.