A Lehető Legegyszerűbb Módja a Pénzcsinálásnak 2.

A Lehető Legegyszerűbb Módja a Pénzcsinálásnak 2.

Az online marketinges tanfolyammal kapcsolatos hivatalos bejelentés kedden várható (ahogy a teremfoglalás végleges lesz). Addig is itt az első teljes hónap eredménye. Bőven $500 felett van a nettó profit.

Mégegyszer: zéró hókusz-pókusz, nem volt saját termékem, nem volt szükség saját honlapra; nem kellett saját blog; nem volt név listám, akiknek emailt küldtem volna (naná, hiszen a nyelvet, amin a videó készült nem is beszélem); nem kellett saját online bolt (újmagyarul “webshop”) – csak feltettem a videót (amit nem én készítettem, hanem az eladótól ingyen kaptam) és ezt követően annyi a dolgom, hogy minden reggel megnézzem az előző napi profitokat. Total költség: ZÉRÓ! Ennél alacsonyabb költséggel nem lehet egyetlen vállalkozást sem elindítani!

A forgalmat saját maga generálja (szakkifejezéssel: “organikus forgalom”), nem használok semmiféle (sem fizetett, sem ingyenes) stratégiát a forgalom növelésére (egyébként ezekkel többszörösére lehetne növelni a profitot). A cél az volt, hogy bebizonyítsam: abszolút “újoncok” is tudnak profitokra szert tenni online – a megfelelő tudás birtokában és ha azt a tudást ténylegesen használják is.

A többi már csak játék a számokkal: döntsd el magadról, hogy mennyi időt vagy hajlandó “áldozni” erre! Nekem 20 perc időbe tellett tokkal-vonóval ez a projekt. Tegyük fel, hogy Neked 2 órára van szükséged abszolút kezdőként! Hajlandó vagy napi 2 órát ezzel tölteni (illetve egyre kevesebbet, ahogy nő a tapasztalatod)? Kényelmes tempóban feltehetsz 90-100 videót a következő három hónap alatt (naponta egyet) – ha fegyelmezetten követed az Általad felállított célokat, hogy elérd a vágyaidat.

És mi van ha sok mindent rosszul csinálsz és mindössze $100-t hoz havonta egy videó (a példámban bemutatott több, mint $500 helyett)? Szorozd be a videóid számával! Innentől kezdve ez már csak játék a számokkal. Minden azon múlik, hogy hajlandó vagy-e tanulni és hajlandó vagy-e követni a megtanultakat és lépéseket is tenni (magyarán: megmozdítani a feneked)!

Az már csak hab a tortán, ha a legjobb (“magától” is szép forgalmat produkáló) videóidat megnyomod némi (akár ingyenes, tehát Neked pénzbe nem kerülő) forgalommal. További szép napot kivánok!

Itt olvashatod az ezzel kapcsolatos előző posztot.

Online marketing tanfolyam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.