A Legegyszerűbb Módja A Pénzcsinálásnak!

A Legegyszerűbb Módja A Pénzcsinálásnak!

Jó néhányszor megkérdezték már tőlem, hogy mi a pénzcsinálás legegyszerűbb vagy leggyorsabb módja? Van úgy, hogy gyakorlatilag azonnal (“tegnap”) több pénzre van szükségünk mint, ami a rendelkezésünkre áll. Az is előfordulhat, hogy úgy eleve és általában kevés pénzünk van és most a karácsony közeledtével nagyon szeretnénk ha ez a helyzet megváltozna – persze pozitív irányban. 

A válaszom mindíg ugyanaz. Ajándékozd el a meglévő pénzed egy részét! A példa kedvéért, ha az utolsó tízezer forintból kell a karácsonyi ajándékokat megvásárolnod a családnak – akkor most, még ma ajándékozz legalább egy ezrest az első rászorulónak, akivel az utcán találkozol! Csak tedd bele egy borítékba és add oda valakinek, aki láthatón rászorul! Ne maradj ott, hogy megvárd a hálálkodását, ne várj köszönetet! (Sőt, ha lehetséges, akkor titokban végezd az akciót!) És még valami: ne akard Te eldönteni, hogy az illető megérdemli-e? (pl. a hajléktalan “biztosan elissza”). Semmi közöd hozzá! Ami a lényeg, hogy jó szívvel add!

Az Univerzumban egyensúly van. Lehet, hogy még aznap, lehet, hogy néhány nap múlva, de biztos lehetsz benne, hogy visszakapod a pénzed – bőséges kamattal! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.